Steun ons

We zijn trots op wat we doen en op wat we bereikt hebben, maar onze ambities reiken verder: wij willen een energierevolutie. Het is mogelijk en wij zetten ons daar met hart en ziel voor in. Help je ons? We hebben jouw steun hard nodig.

Doneren

Draag direct bij aan de energierevolutie door WISE te steunen. Doneer nu eenmalig of periodiek. Liever zelf overmaken? Dat kan uiteraard ook. Het rekeningnummer is:

NL94 TRIO 0197 8930 90, WISE Nederland,   te Amsterdam.

Belastingvrij doneren? Dat kan als je een schenkingsovereenkomst met ons aangaat. Hiermee leg je een periodieke donatie voor 5 jaar vast die je kunt aftrekken van je belastbaar inkomen.

Vul het onderstaande formulier in en stuur het ons op via de mail of per post. Dan ondertekenen wij het en zenden het retour.

Schenkingsovereenkomst

Nalaten

WISE voert campagne tegen kernenergie én voor schone, veilige en eerlijke energie voor iedereen, nu en later. Misschien steun je ons al. Daar zijn we je heel dankbaar voor! Ook na overlijden kun je ons (blijven) steunen door WISE op te nemen in jouw testament. Jouw nalatenschap zorgt ervoor dat wij kunnen doorgaan met ons werk.

Door jouw wensen vast te leggen in je testament, houd je zelf in de hand hoe jouw nalatenschap verdeeld wordt. Dit regel je allemaal bij de notaris. Meer weten, klik dan hier.

Meer weten over Erfenissen?

Goed om te weten

  • WISE heeft de ANBI status en voldoet aan alle hieraan verbonden voorwaarden. Ons ANBI/fiscaalnummer is: 005232697.
  • U krijgt belastingvoordeel als alle schenkingen of giften per jaar tezamen meer zijn dan €60,- en minimaal 1 procent en maximaal 10 procent bedragen van uw bruto-inkomen. Maar sluit u een overeenkomst (een periodieke schenking) met ons af, dan zijn al uw giften aftrekbaar.
  • Liever zelf overmaken? Via NL94 TRIO 0197 8930 90, WISE Amsterdam kun je zelf een donatie overmaken.