3 juni 2024

Stem op Carbonkiller bij de VOORbeeld-Verkiezing

Onze campagne Carbonkiller doet mee aan de VOORbeeld-Verkiezing! Hier worden projecten gesteund die een positieve, groene impact hebben op de samenleving, op mens en dier. Uit de 15 projecten met de meeste stemmen kiest een jury uiteindelijk de vijf winnaars. Tussen 3 en 17 juni kun je stemmen, stem jij op ons? 

Via Carbonkiller kan iedereen CO2-rechten vernietigen uit het EU emissiehandelssysteem. Zo kunnen grote bedrijven deze rechten niet meer kopen voor hun uitstoot. Carbonkillers zorgen zo voor minder uitstoot, én voor een hogere prijs voor de resterende rechten. Zo gaan bedrijven dus meer betalen voor hun uitstoot. Hoe meer mensen er meedoen, hoe beter!  

Wij doen mee met de Voor Verkiezing omdat we onze unieke campagne graag meer bekendheid gunnen. Emissiehandel is het belangrijkste Europese beleidsmiddel om onze economie te verduurzamen. Als we dit aanscherpen heeft dat enorme klimaatwinst. 

Bij de VOORbeelt-Verkiezing staan veel andere insprirerende voorbeelden van initieatieven die de wereld een beetje fijner en groener maken. Neem vooral een kijkje om weer wat hoop te krijgen voor een mooiere toekomst! En vergeet niet op Carbonkiller te stemmen.

Je vult je telefoonnummer is en krijgt een code waar je eenmalig mee kunt stemmen. Je kunt in totaal 10 punten geven.