Overstappen gelukt!

Bedankt voor je groene overstap! Je aanvraag is in goede orde ontvangen, er is een bevestiging en samenvatting gestuurd naar jouw e-mailadres.

Met jouw overstap heb je duurzame energierevolutie mede mogelijk gemaakt! Wil je nog meer doen om de stroommarkt te verduurzamen? Help ons dan onze boodschap voor 100% hernieuwbare verder te verspreiden.

Zegt het voort!

Veel mensen denken dat ze groene stroom hebben maar weten niet dat dit eigenlijk sjoemelstroom is. Haal je familieleden, vrienden en kennissen over om nu óók de overstap naar echte duurzame stroom te regelen!

 

Beste …. 

Onlangs ben ik overgestapt naar groene stroom van een duurzame stroomleverancier. Via de energievergelijker van WISE weet je zeker dat je goed zit want zij doen al jaren onderzoek naar duurzaamheid van Nederlandse stroomleveranciers.

Overstappen is super makkelijk en snel geregeld. Wil jij ook je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Kijk dan nu naar welke leverancier jij kunt overstappen: https://wisenederland.nl/groene-energievergelijker/