30 augustus 2021

Manifestaties tijdens het fietsprotest door Zeeland en Brabant

Wij zijn tegen de bouw van nieuwe kerncentrales in Noord-Brabant en in Zeeland. Daarom organiseren we van 24 t/m 26 september een protestfietstocht van Middelburg naar Den Bosch. Tijdens de route stoppen we een aantal keer voor manifestaties en lunchlezingen.

Fiets je mee?

Je bent welkom om de hele toch mee te fietsen, maar je kunt ook een gedeelte aansluiten, bijvoorbeeld van Bergen op Zoom tot Roosendaal. We vragen je om je als deelnemer aan te melden via onze actiepagina.

Ben je bij een manifestatie tijdens de route?

Ben je geen fietser, maar wil je wel met ons actievoeren? Kom dan naar één van de manifestaties.

Vrijdag 24-09 

  • 10:00 uur: Abdijplein, Middelburg: Na enkele korte speeches wordt er een manifest aan geboden, aan gedeputeerde Jo-Annes de Bat (CDA).
  • 12:30 uur: Kerncentrale Borssele. Hier lunchen we voor de ingang van de kerncentrale. Meld je aan en je krijgt een gratis lunch.

Zaterdag 25-09

  • 12:30 uur: Lunchprotest op de Markt, Roosendaal. Hier maken we met alle fietsers en demonstranten een groepsfoto. Je herkent ons aan de gele vlaggen. Meld je aan voor de gratis lunch.

Zondag 26-09

  • 12:00 uur: Lunchprotest bij de Amercentrale, op het kruispunt bij de ingang van de centrale. Hier krijgen we een lunchlezing over de energietransitie van Marco van der Wel, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren Noord-Brabant. Meld je aan en je krijgt een gratis lunch.
  • 16:30 uur: Slotmanifestatie op de Parade, Den Bosch. Met verschillende sprekers en muziek van Harry Loco sluiten we hier het protest af.

Meld je aan via onderstaand formulier in dan houden we je op de hoogte over tijden en locaties.

Demonstraties tijdens fietsprotest

Ik ben aanwezig bij de demonstratie in(Vereist)
Naam(Vereist)