25 april 2024

Klimaatmars 31 mei: kernenergie is weggegooid geld!

Op vrijdag 31 gaan we met zijn allen naar de Zuidas in Amsterdam voor de Klimaatmars. De Zuidas is hét symbool voor de macht van grote vervuilende bedrijven; hier worden de miljardenwinsten gemaakt die ten koste gaan van mens, natuur en het klimaat. 

Zo investeren Zuidas bedrijven in de fossiele én nucleaire industrie. Pensioenfonds ABP noemt hun investeringen in kernenergie zelfs duurzaam. Ongelooflijk! 

Daarom gaan we massaal naar de Klimaatmars om één ding luid en duidelijk te maken voor het financiële hart van Nederland: Kernenergie is weggegooid geld! 

 

Met WISE mee naar de Zuidas

Met WISE kun je met bussen meereizen naar de Zuidas vanuit Middelburg, Goes, Tilburg en Breda. Het is gratis! Meld je aan via het onderstaande formulier.  

Wil je vanuit een andere locatie reizen? Neem dan eens een kijkje bij de bussen van Milieudefensie.

Met WISE naar de Zuidas

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Details contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Reis met onze bussen mee naar de Zuidas

Vanaf waar zou je mee willen rijden?(Vereist)

We inventariseren vanaf waar mensen mee willen rijden. Als er genoeg mensen vanuit een stad willen meerijden gaan we de bussen regelen en laten we het je weten!
Wil je helpen mobiliseren om de bus vanuit jouw opstapplaats vol te krijgen?(Vereist)
Als je flyers wilt ontvangen, vul dan hier je adres in
Wil je ons tijdens de Klimaatmars helpen?

Ik ontvang graag de nieuwsbrief(Vereist)