You are here

Vrijopnaam

Rapportcijfer

WISE doet elk jaar onderzoek naar de duurzaamheid van alle Nederlandse stroomleveranciers. Vrijopnaam werd in november 2019 op duurzaamheid beoordeeld met een 10. Hiermee behoort het bedrijf tot de meest duurzame energieleveranciers van Nederland.

2017 2018 2019
6,3

10

10

Uit het rapport

De score van dit bedrijf ontstaat door de combinatie van de volgende deelcijfers:

  • Voor het onderdeel ‘investeringen’ scoort Vrijopnaam het cijfer 10. Dit cijfer is voor 54% bepalend voor de eindscore.
  • Het cijfer voor het bedrijfsonderdeel ‘inkoop’ is 10. Dit cijfer is voor 37% bepalend voor de eindscore.
  • Het cijfer voor het onderdeel ‘levering’ is 10. Dit cijfer is voor 10% bepalend voor de eindscore.
     
  • Stap nu over naar een echt duurzame energieleverancier via de WISE groene energievergelijker!

Meer info

Vrijopnaam is een energieleverancier die in 2016 is gestart met het idee om iedereen in staat te stellen om zélf energie op te wekken. Als je eenmaal klant bent geworden dan biedt Vrijopnaam een "paneelopnaam" aan. De zonnepanelen liggen niet op je eigen dak maar op een andere locatie in Nederland. Alle stroom die jouw paneelopnaam opwekt is de komende 9 jaar helemaal voor jou. De opbrengst van jouw panelen verrekent Vrijopnaam jaarlijks op je energienota. Iedere eigenaar van een paneelopnaam is automatisch lid van een coöperatie. Het doel van deze coöperatie is het realiseren van nieuwe duurzame energieprojecten. Opbrengsten uit projecten van de coöperatie kunnen alleen worden gebruikt om te herinvesteren in de realisatie van duurzame energieprojecten.

Stroometiket

Hieronder vind je het actuele stroometiket van Vrijopnaam.

Legenda