You are here

Win een jaar gratis groene energie!

Raad welke stroomleveranciers dit jaar het meest duurzaam zijn en WIN EEN JAAR LANG GRATIS GROENE ENERGIE!


Milieuorganisatie WISE publiceert elk jaar een ranking van de meest duurzame en de meest vervuilende stroomleveranciers van Nederland. Deze ranking is gebaseerd op onafhankelijk onderzoek in opdracht van WISE, Greenpeace, Natuur & Milieu en de Consumentenbond. Binnenkort zullen wij de ranking van 2018 publiceren op deze website.
 

Prijsvraag

Raad welke tien stroomleveranciers in de duurzame top 10 van de aankomende ranking staan en win een jaar lang gratis groene energie!

Het enige wat je hoeft te doen is tien stroomleveranciers aanvinken in het formulier onderaan deze pagina. Hieronder geven we alvast een tip om je op weg te helpen.

Onder de deelnemers die de tien stroomleveranciers goed hebben geraden verloten wij een jaar lang gratis groene energie van een duurzame energieleverancier naar keuze! Heeft niemand de 10 stroomleveranciers goed geraden, dan verloten wij deze prijs onder de deelnemers die het dichtst in de buurt zaten van de top 10.

De prijsvraag loopt van 10 oktober (Dag van de Duurzaamheid) t/m 20 oktober 2018. Iedereen mag 1x meedoen (max. 1 persoon per huishouden).

Hulp nodig?

Hieronder zie je de ranking van vorig jaar. Houd er rekening mee dat de scores van de stroomleveranciers elk jaar flink kunnen veranderen. De top 10 kan er in de nieuwe ranking dus anders uit komen te zien.

Ranking van vorig jaar (2017):


Raad de Ranking!

Vink hieronder de tien stroomleveranciers aan die jij dit jaar verwacht in de top 10 van meest duurzame stroomleveranciers (ranking 2018).

Controleer of je precies 10 stroomleveranciers hebt aangevinkt, niet meer en niet minder.

Vul hieronder je contactgegevens in. Dan kunnen wij je op de hoogte houden van de nieuwe ranking en contact met je opnemen als je de prijsvraag hebt gewonnen.