You are here

Team

In 2018 werken de volgende mensen bij WISE:

Peer de Rijk is directeur van WISE. In een kleine organisatie is dat een veelzijdige functie. Peer is verantwoordelijk voor intern management, personeel, planning en strategie, maar ook voor zaken als mediarelaties, politieke lobby, beleidsontwikkeling, financiering van WISE en veel internationale contacten. Werkgerelateerde nevenfuncties: actief in het bestuur van NIRS, Stichting Monitoring Zonnestroom, Stichting Hope Step Japan, Stichting Solar Days. Peer werkt 5 dagen per week en verdient  € 2340,- netto per maand.    
Mail: director@wiseinternational.org
Twitter: @peerderijk

Vera de Raad is office manager en helpt op het kantoor met logistieke zaken, events, campagnes, mailingen en (donateurs-) administratie. Vera werkt vier dagen per week. 
Mail: vera@wisenederland.nl

 

Markus Schmid is campagneleider Groene stroom? Ja graag!
Hoe groen is onze groene stroom, en krijgen we in werkelijkheid niet sjoemelstroom aangesmeerd? Met dit soort vragen houdt Markus zich dagelijks bezig. Hij is betrokken bij het onderzoek naar de duurzaamheid van de Nederlandse stroomleveranciers, en jaarlijks maakt hij een overzicht van alle stroometiketten om consumenten te informeren over de stroommix van de Nederlandse energiebedrijven. Markus werkt 4 dagen per week.
Mail: markus@wisenederland.nl

Kirsten Sleven is campagneleider van Carbonkiller en brengt mensen samen die in actie komen voor een beter werkend emissiehandelssysteem. 
Mail: kirsten@wisenederland.nl

 

Grad Sissingh komt eens in de twee weken op kantoor om de financiële administratie van WISE te verzorgen.
Mail: admin@wisenederland.nl

 

 

 

Kim van Sparrentak is campaigner #Tihange dicht! Samen met lokale groepen, gemeenten, internationale collega's en alle mensen van goede wil zoekt zij wegen om de Belgische scheurtjesreactoren Tihange 2 en Doel 3 zo snel mogelijk te sluiten. Kim werkt 4 dagen per week.
Mail: kim@wisenederland.nl

 

Jim Green is de redacteur van de Nuclear Monitor, ons vakblad tegen kernenergie. Hij woont en werkt als ZZP'er in Australie.
Mail: monitor@wiseinternational.org


 

 

Jan Haverkamp is een echte expert op het gebied van kernenergie en een campaigner met veel internationale ervaring. Zijn specialisme is de levensduurverlenging van kerncentrales in Oost-Europa.
Mail: jan@wisenederland.nl