You are here

Organisatorisch talent gezocht! (Vacature gesloten)

WISE bestaat 40 jaar en dit vieren wij met een groot evenement op 16 november in Pakhuis de Zwijger. De dag staat in het teken van ‘het klimaat rond kernenergie’. Wat heeft de anti-kernenergiebeweging in veertig jaar bereikt? Is er vooruitgang geboekt? Hebben we kernenergie (toch) nodig om het klimaat te redden? Samen gaan we op zoek naar antwoorden! De hele dag vinden er sessies plaats waarin experts, wetenschappers en opiniemakers samen met het publiek discussiëren over deze (en nog veel meer) thema’s. Naast inhoudelijke sessies is er ook ruimte voor creatieve workshops en entertainment. Kortom, het belooft een mooie dag te worden.

Heb jij organisatorisch talent? Help ons dan mee het evenement ‘WISE 40’ tot een groot succes te maken!

Wat kun je verwachten?

Dat je 6 tot 12 uur per week (in overleg) helpt bij verschillende werkzaamheden. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Amsterdam, maar ook kun je werken vanuit huis. Je kunt hierbij denken aan de volgende taken:

  • Meedenken over de programmering en aankleding van het evenement
  • Meewerken aan het ‘WISE 40 museum’ – 40 jaar kernenergie
  • Ondersteunen/assisteren bij praktische zaken (aanmeldingen, publieksvragen, sprekersvragen)
  • Helpen bij- meedenken over de (online en offline) promotie van het evenement
  • Meedenken over het genereren van publiciteit
  • Op de dag zelf assisteren bij diverse taken (bijvoorbeeld sprekers begeleiden, helpen met de opbouw/aankleding, discussies in goede banen leiden)

Wat bieden wij?

Een zelfstandige vrijwilligersfunctie bij een non-profit organisatie in Amsterdam. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met het organiseren van een groot evenement, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding van 300 euro.

Interesse?

Stuur een e-mail met informatie over jezelf en een korte motivatie naar director@wiseinternational.org. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Markus Schmid of Peer de Rijk, tel: 020 - 6126368.